Marmoleum Topshield

Marmoleum Topshield is een geavanceerde finish en garandeert dat de rijke kleuren en dessins van uw vloer fris en helder blijven. Tevens geeft het een betere bescherming tegen vuil en strepen. Vloeronderhoud Benelux brengt deze finish ook aan op uw Marmoleum Topshield vloer.

Marmoleum Topshield vermindert de noodzaak tot reiniging en onderhoud aanzienlijk, wat leidt tot lagere onderhoudskosten. Vloeronderhoud Benelux heeft een eenvoudig en efficiŽnt verzorgingssysteem voor marmoleum Topshield vloeren. Uw Topshield vloer blijft dus lang als nieuw.

De Spraymethode voor machinale vloerverzorging

In de meeste gevallen wordt de Spraymethode aanbevolen, aangezien deze het meest kostenbesparend werkt. Spray en een ťťnschijfsmachine zullen de finish in optimale conditie houden en vuilaanhechting tegengaan. De Spraymethode zorgt voor een droge en hygiŽnische omgeving. Tijdens de behandeling kan gewoon over de vloer worden gelopen.

De Zeepfilmmethode voor handmatige vloerverzorging

De Zeepfilmmethode is het beste alternatief als een ťťnschijfsmachine niet aanwezig is. Eenvoudige middelen zijn al voldoende om de vloer te reinigen en onderhouden. De zeepfilm voorkomt dat hardnekkig vuil zich hecht aan het oppervlak van de vloerbedekking. Deze zeepfilm wordt tijdens de eerstvolgende periodieke schoonmaakbeurt verwijderd en vernieuwd.
©Vloeronderhoud Benelux