Het coaten of impregneren van beton- industrievloeren

Het impregneermiddel waarmee wij werken is een kleurloze vloeistof met een uitstekende dieptebescherming voor beton en cementgebonden vloeren op basis van vloeistof en olie afstotende siliciumoxiden. Het impregneermiddel kan aangebracht worden op zowel nieuw te storten vloeren, als op bestaande betonvloeren. De toplaag van de betonvloer verhardt ca 35%, wordt stofvrij, extra slijtvast en reduceert indringing van vloeistoffen. Na het aanbrengen kan de vloer direct weer gebruikt worden. Enkele voordelen: een stofvrije betonvloer, verhoging slijtvastheid, goede vloeistofdichtheid, voorkomt mos- en alg aangroei, is bestand tegen zure regen, voorkomt vorstschade en zeer eenvoudig in onderhoud.

Coaten van beton- industrievloeren

De coating kan worden gebruikt voor het stofvrij maken en/of het vloeistofdicht maken van uw vloer, maar ook om uw vloer een mooie uitstraling te geven. Een coating voor de betonvloer kan naast antislip en/of antistatisch in bijna alle mogelijke kleuren geleverd worden.

Schuren van beton- en industrievloeren

Als een betonvloer een nieuwe verf of coating nodig heeft, kan door middel van schuren de bestaande coating of verf eraf geschuurd worden en tegelijkertijd wordt de ondervloer opgeruwd voor een juiste hechting van de nieuwe dekvloer. We kunnen ook alleen de coating opschuren, mits deze coating goed vastzit aan de ondervloer.

Toepassingen

Logistieke centra, magazijnen, parkeergarages, garages, voedingsindustrie, koelhuizen, staalindustrie, werkplaatsen, chemische industrie, agrarische industrie, stallen en b.v. glas- en tuinbouw.

©Vloeronderhoud Benelux