Verhoogde vloeren, o.a. computervloeren, kantoorvloeren en/of installatievloeren

Het reinigen van de vloerpanelen kan indien nodig buiten de ruimte zelf geschieden.

Nadat de vloerpanelen verwijderd zijn, zal de ontstane opening tijdelijk worden opgevuld met reservepanelen, zodat hierdoor geen gevaar voor derden ontstaat en de luchtcirculatie onder de vloer intact blijft.

De vloerpanelen zullen door ons met de grootste zorg vochtig en indien zeer vuil met zo weinig mogelijk water worden gereinigd. De reiniging zal met een reinigingmiddel geschieden dat geen zeepresten zal achterlaten. Indien de vervuiling hardnekkiger blijkt te zijn en wij genoodzaakt zijn om een agressiever middel te gebruiken, zullen wij te allen tijde de vloerpanelen naspoelen zodat geen resten op de vloerpanelen zelf zullen achterblijven.

Nadat wij ons ervan hebben verzekerd dat de tegels droog zijn, zullen deze door ons worden teruggelegd.

Reinigen d.m.v. stofzuigen onder de verhoogde vloer

Het reinigen van de ruimte onder de verhoogde vloer kan op verzoek en met behulp van een industriestofzuiger worden uitgevoerd.

Aanbrengen polymeer of coating op vloerpanelen

Nadat wij de vloerpanelen hebben gereinigd, kunnen wij deze voorzien van een beschermlaag. Wij kunnen uw vloerpanelen ook voorzien van een polymeer of coating die voldoet aan de ESD norm. ESD staat voor Electrostatic Discharge (Elektrostatische ontlading).

©Vloeronderhoud Benelux